Волейболните ни национали победиха Франция с 3:2 гейма в търсене

...
Волейболните ни национали победиха Франция с 3:2 гейма в търсене
Коментари Харесай

Волейболистите ни удариха Франция по пътя към Токио

Волейболните ни национали победиха Франция с 3:2 гейма в търсене на олимпийска квота за Токио 2020. Това е първи мач на " лъвовете " от Група В на европейската олимпийска подготовка в Берлин, която е финален късмет на тимовете да се класират за Игрите в японската столица през лятото.
След мощна игра през първата част националите ни поведоха в срещата след 25:23, само че последва разпределяне в редиците им и французите изравниха след 25:17 в своя изгода във втория гейм. Последва нов решителен гейм за националите ни, които го завоюваха с 25:22 и отново дръпнаха в резултата. " Петлите " имаха лек превес в четвъртата част и постепенно увеличаваха преднината, с цел да я завоюват в последна сметка с 25:19 и да докарат нещата до тайбрек.

В тайбрека първата точка в тайбрека бе на наша сметка, след което последва замяна на точки. " Лъвчетата " обаче осъществиха три поредни точки и поведоха с комфортното 5:2. Французите се съвзеха и доближиха до 4:7.Отборите размениха полетата при 8:5 в наша изгода. Успешна мощна офанзива на Цецо Соколов докара до 9:5. Сервисът на Алекс Грозданов затрудни оптимално противника, само че момчетата ни направиха блок навън. За наша наслада, Нгабет също извърши неточност и възвърне задатъка ни от 5 точки. При 11:6 Лоран Тили изиска 30-секундно спиране. Слабо посрещане на французите направи 12:6, само че Соколов изпрати топката в мрежата, а по-късно Теди Салпаров се намеси неприятно. Цецо Соколов обаче осъществя и направи 14:8, давайки ни 6 мачбола. Аут на " петлите " направиха резултата 15:8 и потвърдиха успеха ни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР