Волейболните националки ще завършат лагера си в Окаяма преди световното

...
Волейболните националки ще завършат лагера си в Окаяма преди световното
Коментари Харесай

Националките по волейбол завършват лагера си в Окаяма с втора контрола

Волейболните националки ще завършат лагера си в Окаяма преди международното състезание в Япония с втори надзорен мач против Доминиканска република и с мини шампионат с присъединяване на четири тима. Тази концепция на уредниците пристигна изненадващо за треньора Иван Петков, само че задачата на домакините е да създадат шоу за локалните хора.

В последния ден преди отпътуването за Сапоро на 27 септември българките ще играят против локалния женски отбор Чайките, както и против състав на университета в Окаяма и с доминиканките. Турнирът е по системата всеки против всеки, само че въпреки всичко мачовете ще бъдат единствено по един гейм.

Официалната контрола с тима от Карибите е преди този момент, като е съобразена с началния час на първия дуел на нашите на международното против Италия на 29 септември. В първата инспекция против Доминиканска република в Окаяма националките завоюваха с 3:1. Тези последни за българския отбор срещи преди международното ще се играят в огромна зала, в която до момента тимът нито един път не тренира заради претовареност.

Очаква се да участва управлението на града и доста фенове. А на следващата си подготовка волейболистките разделиха залата на университета с два тима - студентки и от школа за девойки. Впечатляващо беше и в двата японски отбора всички девойки бяха безусловно еднообразно облечени до последния подробност, а бяха и с идентични прически.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР