Волейболните националки Емилия Димитрова и Христина Вучкова и техният ПТТ

...
Волейболните националки Емилия Димитрова и Христина Вучкова и техният ПТТ
Коментари Харесай

ПТТ с Емилия Димитрова и Христина Вучкова без шансове срещу Вакъфбанк в Турция

Волейболните националки Емилия Димитрова и Христина Вучкова и техният ПТТ Спор (Анкара) записаха 4-а поредна и общо 9-а загуба от началото на сезона в турската Лига 1. Волейболистките на ПТТ паднаха вкъщи от гранда Вакъфбанк (Истанбул) с в мач от междинния 14-и кръг на шампионата, игран през вчерашния ден.

Maç sonucu PTTSpor 0-3 Vakfbank #fileningüvercinleri
Публикувахте от в
Така ПТТ се смъкна на 10-о място във краткотрайното класиране с 5 победи, 9 загуби и 18 точки. Вакъфбанк пък е едноличен водач с 12 победи от 12 мача и 35 точки, само че и две срещи по-малко. В идващия 15-и кръг Димитрова, Вучкова и компания играят със слабака Илбанк. Срещата е в събота (7 ноември) от 12,00 часа българско време.

Емилия Димитрова изигра следващия си мощен мач за ПТТ и бе над всички с 18 точки (51% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумфа. Другата националка в отбора Христина Вучкова пък приключи с едвам 4 точки (1 блок и 27% успеваемост в атака) . За отбора на Вакъфбанк националката на Бразилия Габи Гимараеш осъществя 19 точки (1 блок, 1 ас, 74% успеваемост в офанзива и 61% положително посрещане) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР