Волейболната звезда Владо Николов и най-големият му син Алекс определиха

...
Волейболната звезда Владо Николов и най-големият му син Алекс определиха
Коментари Харесай

Владо Николов след участието си в „Смени жената”: Беше ми полезно и интересно това приключение

Волейболната звезда Владо Николов и най-големият му наследник Алекс дефинираха като потребно и доста забавно прекарването в риалити формата на bTV „ Смени жената”, който през вчерашния ден е гледан от над 1 милион фенове.

В дома им влезе дама от Бургас, която ги накара да трансформират някои от разпоредбите си у дома. Тя им предложи да заменят тв приемника с музика по време на хранене.

Владо Николов дори сподели, че са си купили устройство, което им сортира песните.

Семейството от Бургас пък беше посъветвано да остане в България и да се постарае да осъществя фантазиите си тук.

Волейболната звезда счита, че щастието е вътре в нас, а не някъде на открито или отвън родината ни.
Волейболната звезда и татко на четири деца Владо Николов замени прелестната си брачна половинка Мая с бургазлийката Виктория за седмица.

Семейството спортисти и това на преводачката и ексцентричния водещ Милен от радио Power fm дадоха старт на новия сезон на „ Смени жената”. Най-странни за Виктория се оказаха големият тв приемник на фамилията, което живее в комфортен комплекс в столицата, както и това, че децата стартират и приключват деня с детски филмчета, а фамилията не сяда дружно на масата, тъй като всеки се прибира по друго време. Бургазлийката показа, че вкъщи си няма тв приемник. В това се убеди и Мая, която остана сюрпризирана от неналичието на завеси и незавършените стени в жилището, както и от обяснението на Милен, че не желае мебелировка, а във всеки миг да е подготвен да напусне мястото и да замине някъде. Сред най-голямите разлики сред двете фамилии се оказа отношението им към България. Спортните митове желаят да останат тук, до момента в който фамилията на Виктория е прекомерно уверено да търси щастието си в чужбина.


„ Ако желаете да заминете за чужбина, направето го, само че не с цел да търсите щастието, а да опитате. Там човек попада в друга класа и няма това, което тук”, съобщи Владо Николов, който показа, че за него щастието е в чаша вино пред камината, целувка от щерка му или в това да гушне децата си, когато са уплашени. „ Не ме вършат трагичен нито проблемите в работата, нито заплащането на данъците”, сподели Николов.

Мая от своя страна се опита да провикира по-голяма отговорност в Милен, като в деня за промяна на разпоредбите, го накара да направи проект за ремонт на жилището като дефинира начало и край. А на голите стени да закачи фотоси с красиви фамилни моменти. Тя поговори с него и за това не желае ли да има още едно дете.

„ Ако искаш дете, би трябвало да си подготвен за смяна, даже да вложиш финанси”, съобщи тя. В края на размяната Виктория направи благо пояснение към Милен, като призна пред Мая, че той е извънземно, само че е второто сходно на нея и го обича.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР