Волейболната легенда Любо Ганев гостува в От дузпа в тъч

...
Волейболната легенда Любо Ганев гостува в От дузпа в тъч
Коментари Харесай

Ето какво каза Любо Ганев за евентуално завръщане на Казийски в националния отбор

Волейболната легенда Любо Ганев гостува в " От дузпа в тъч " на Sportal TV , където приказва за провеждащото се сега у нас Световно състезание по волейбол. Част от зрителските питания бяха по отношение на отказалия се от националния тим през 2012 година Матей Казийски. На въпрос дали ще организира диалог с Казийски за завръщане, в случай че след време стане президент на Българската федерация по волейбол, Любо отговори:

" Вижте, в този момент е доста рано да приказваме за това нещо. Сега има Световно състезание, дано то завърши. Чак тогава ще го мислим, има време. Ако в миналото се стигне до такава степен, естествено, че аз, в случай че бъда подобен, ще направи всичко допустимо, освен за него, а за който да е, да бъде пладнешки или стимулиран да играя за националния тим. Това е изцяло обикновено. Аз съм човек, който идва от бизнеса и знам, че моите чиновници не са стимулирани, няма да работят добре. Това са естествени неща, само че в този момент сме съсредоточени напълно върху Световното състезание. Това не е тематика на диалог изобщо. Когато пристигна време да имаме конгрес, тогава ще му мислим ".
 Любо Ганев е посетител на @@@

" Владислав Иванов? Скандал няма. Има играч, който не желае да играе в тима, става и си отпътува. На нас такива хора не ни трябват. Най-малкото тъй като демотивират другите. Искам да внеса малко обяснение. Всеки един играч в националния тим не играе за пари. Най-богатите федерации като тези на Италия и Бразилия споделят, че не могат да се оправят да заплащат на волейболистите това, което те взимат в клубовете. Има състезатели, които получават над 1 милион евро годишно. Всеки идва в националния тим поради знаменцето на гърдите отляво и надписа " България " на фланелката. Играе за съотборниците си, за себе си, тъй като в националния тим може да изгрееш и да направиш добър контракт, играе за треньора и за публиката, естествено ", сподели още именитият диагонал в " От дузпа в тъч ".

" Нас ни интересува кой е в тима. Слаби, мощни, здрави, заболели. Това са момчетата, които в случай че играят добре, ще станат воин. Това са момчетата, които в случай че не играят добре, всеки ще ги разяснява - кой ще ги пази, кой ще ги успокоява, кой ще ги подлага на критика. Те ще изнесат товара на плещите си. През лятото 4-5 от тях се ожениха и не знам дали изкараха не меден месец, а медена нощ с дамите си. Вместо да отидат с джапанките на море, отидоха да упражняват. Трябва да ги почитаме ", продължи Любо Ганев.

" Дали цените на билетите за Мондиал 2018 не са скъпи? Защо - цените в София са от 20 до 50 лв.. Отделно имаше понижение на билетите от февруари до 31 август - 10%, настрана в допълнение намеление за националните празници. За худежествената гимнастика да не би да са били билетите по 5 лв.? Само наемът на " Арена Армеец " е 100 000 лв. за трите дни. А имаш и два подготвителни дни и един ден, в който монтираш. За мен не са скъпи билетите. В Лил цените за финалите в Шампионската лига бяха от 60 евро нагоре. Да, някой ще каже, че ние с България. Да, само че това е Световно състезание на FIVB, няма по какъв начин цената в Италия да бъде 40 евро, а в България да е 5 евро. Това е едно състезание ", показа още " Ил Лупо " в токшоуто " От дузпа в тъч ".
 Любо Ганев е посетител на @@@

Легендата на ЦСКА описа и преживелица, която не е намерила място в неговата книга " Светът от високо ". В края на 80-те години националите се запасили с големи пити кашкавал по време на дуел с Гърция в Атина. Съотборник на Любо не запомнил да остави климатика в стаята включен и когато се прибрали намерили цялостен дрешник, облян в разтопен кашкавал. Ганев си пожела България да доближи да запише три победи в идните три мача в " Арена Армеец " и тимът на Пламен Константинов да стигне до финалния кръг в Торино.

" Искам България да е на финалите в Торино. Там все някой ще бием. За мен към момента тимът не е посочил това, което може. Той може доста повече. Може би загатнахме във втория гейм против Полша по какъв начин можем да играем. Срещу Куба също беше добре, само че би трябвало да кажем, че това беше против по-слаб съперник. Отборът би трябвало да играе като един. Само тогава нашият тим ще покаже това, което може. Аз имам вяра в момчетата. Премията на Вальо Братоев още е годна. На всеки мач, на който направи повече от 4 аса, има награда, каквато той си избере. Той знае ", сподели още Любо Ганев пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР