Волейболната легенда и телевизионен коментатор Димо Тонев определи САЩ и

...
Волейболната легенда и телевизионен коментатор Димо Тонев определи САЩ и
Коментари Харесай

Легендата Димо Тонев: САЩ и Италия са фаворити за титлата, Бразилия има проблем с разпределителите

Волейболната легенда и ефирен коментатор Димо Тонев дефинира Съединени американски щати и Италия като съществени любимци за продобиване на купата от международното състезание.
" Съединени американски щати играят най-равномерно - разяснява Димо Тонев. - Излязоха от тежка група. Бързо влязоха в темп. Играят с този състав към този момент няколко години. Показват доста високо равнище, само че не са непобедими. За българския тим ще разясняваме, когато завърши шампионатът. "
Италия ще има преимущество във финалната фаза, тъй като ще играе пред родни почитатели.
" Всички билети за техните мачове бяха продадени макар високите цени - добави Димо Тонев. - За страдание, в България се отдава прекомерно огромно внимание на битовизма. Затова и залите не се изпълниха. Хората не могат да осъзнаят, че няма да забележим повече международно състезание. 15-20 лева билети се оказват спънка. Има обезценка на полезностите. Същото е с музиката и културата. Можеше и федерацията да е по-гъвкава. Когато видят, че билетите не се продават, да ги пуснат на промоционални цени, с цел да се изпълни залата. Нещо сходно направиха в Русе. Пуснаха свободен вход за учениците. "
Според Тонев Бразилия и Русия също имат доста съществени шансове за купата. Двата отбора демонстрираха неуверени игри.
" Бразилците имат проблеми със състезатели и най-много с разпределителя - счита Димо Тонев. - Не са на високо равнище. Не са същият отбор от олимпиадата. Руснаците имат доста класни играчи. Ако доближат до Топ 4, там към този момент всичко може да стане. " www.bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР