Волейболната академия Стойчев – Казийски прекрати обичайната си тренировъчна дейност

...
Волейболната академия Стойчев – Казийски прекрати обичайната си тренировъчна дейност
Коментари Харесай

Волейболна академия Стойчев – Казийски: Да превърнем трудностите във възможност

Волейболната академия " Стойчев – Казийски " приключи нормалната си подготвителна активност на 13 март с въвеждането на изключителното състояние заради пандемията от ковид.

В същия миг започнаха онлайн тренировки под управлението и с дейното присъединяване на треньорите на академията. Така над 150 деца не престават да упражняват и да поддържат спортната си форма с ежедневни занимания.

Всички състезатели вземат участие в онлайн тренировките със съотборниците си. Екипът на академията изготвя стратегия и график, съобразени с възрастта и равнището на всеки тим. Тренировките се организират у дома и с съоръжение, налично в домашни условия: гири, ластици, топки, постелки за гимнастика, бутилки от минерална вода, кърпи.

Съвместната работа на децата усъвършенства физическата им форма и им оказва помощ да поддържат екипен дух.
Следвайки правилата за сложно развиване на децата от академията не престават и извънтренировъчните занимания. Ежеседмично се организират онлайн полемики на всеки тим по авансово заложена тематика. Така волейболистите от академията не престават да поддържат връзка и да развиват своите личностни в обстановка на обществена изолираност.

Тренировките на академията са под мотото: „ Да превърнем компликациите във опция! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР