Волейболна академия Стойчев-Казийски с радост Ви представя най-новото си попълнене

...
Волейболна академия Стойчев-Казийски с радост Ви представя най-новото си попълнене
Коментари Харесай

Тони Зетова започна работа във волейболната академия Стойчев-Казийски

Волейболна академия " Стойчев-Казийски " с наслада Ви показва най-новото си попълнене в треньорския щаб! Това е една от най-успешните състезателки по волейбол на България Антонина Зетова, която ще работи в женско направление.

Тони Зетова е родена в Русе и се е състезавала в едни от най-силните шампионати на планетата и е ставала 3 пъти шампионка на Турция както и 2 пъти на Италия. В богата си кариера именитата ни състезателка е отличавана 2 пъти за най-хубав изпълнител на Италианското състезание, с тимовете на Модена и Бергамо. През 2000г. получава награди за най-хубав състезател на шампионата и " Оскар " за най-хубав задграничен играч с тима на Модена, а през 2007г. е оповестена за MVP на финалния плейоф с отбора на Перуджа.

В националния тим на България Тони Зетова играе от 1991г. до 2010г. Участва на 7 Европейски и 2 Световни шампионати и на 1 Европейска лига, където печели сребърен орден. На Екологичен потенциал във Варна през 2001 е определена за най-резултатен играч.

През 2016г. е назначена за асистент треньор на нацоналните тимове дами и девойки до 23г, а през 2017 година към този момент като старши треньор на националния тим за девойки до 23г печели бронзовите оценки на Световното състезание в Словения.

Антонина Зетова е приключила НСА като Бакалавър и Магистър в областта на високите спортни достижения във волейбола.

Пожелаваме на Тони да успее да съобщи скъпия си опит на младите състезателки от ВАСК, да възпламени искрата на волейбола във всяка една от тях и да продължи с многочислените си оценки и като треньор в Академията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР