Волейболитите на Дунав (Русе) направиха страхотен мач у дома, като

...
Волейболитите на Дунав (Русе) направиха страхотен мач у дома, като
Коментари Харесай

Дани Милушев: Победихме ЦСКА, но не трябва да си вирим носовете

Волейболитите на Дунав (Русе) направиха страховит мач вкъщи, като съумяха да надиграят ЦСКА с 3:2 гейма , в третия промеждутъчен кръг на Суперлигата при мъжете. Играещият треньор на русенци Дани Милушев бе извънредно удовлетворен от постигнатия триумф, като съобщи за BGvolleyball.com , че тимът му върви по начертания път, само че не би трябвало никога момчеттата да си вирят носовете след успеха.

" Много съм удовлетворен от успеха, това е ЦСКА въпреки всичко. Постигнахме този триумф най-много с отборна игра и групов дух. Но също по този начин със съвест и централизация, тъй като имаше моменти в геймовете, в които изоставахме, само че съумяхме да излезем от това състояние. Победата можеше да бъде и по безапелационна, само че в четвъртия гейм се получиха някои противоречиви обстановки, в които считам, че бяхме ощетени от съдийските отсъждания. Но това е игра, не трябва да падаме духом и да се разконцентрираме от такива противоречиви отсъждания. Трябва да преодоляваме такива напрегнати моменти и ще работим с момчетата върху нашата душeвност за в бъдеще.

В тайбрека бяхме равностойни до 10:10. След това успяхме да излъжем ЦСКА и да се поздравим с крайния триумф. Важното е, че момчетата се подвигнаха след загубата в четвъртия гейм, в който рухнахме. В петата решителна част всички покахаза темперамент и воля за победа ги приветствам за това. "

" Знаем, че има тимове с доста по-гоям бюджет от нашия, както и с доста по-класна селекция. Въпреки това ние излизаме за победа във всеки мач и ще се борим за триумф, без значение против кого илизаме. Особено пред наша аудитория и благодаря на почитателите за поддръжката. Надиграхме ЦСКА, само че и " алените " не са същият тим от предходната година. Въпреки това те имат свои играчи от школата, вършат добра сплав от млади и остарели и занапред ще се развиват по време на шампионата.

Постигнахме втора победа в Суперлигата, само че не трябва да си вирим носовете. Момчетата не би трябвало да се въздействат, че сме надиграли ЦСКА. Да, хубаво е да си вярваш, само че и не прекомерно. Ираем мач за мач. Нямаме сложени цели този сезон и се надявам да продължим по този начин сполучливо и отсега нататък. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР