Волейболистките от националния отбор на България надиграха Гърция с 3:0

...
Волейболистките от националния отбор на България надиграха Гърция с 3:0
Коментари Харесай

Иван Петков: Вярвам, че ще победим Финландия и ще продължим напред

Волейболистките от националния тим на България надиграха Гърция с 3:0 гейма и реализираха първа победа в Група А на Европейското състезание. Успехът резервира възможностите на отбора ни да продължи напред на 1/8-финали в шампионата, като пътят за втората фаза минава през наложителна победа над Финландия в послеедната среща в четвъртък. Старши-треньорът Иван Петков съобщи за BGvolleyball.com, че има вяра в успеха, а ето още какво сподели той след мача с Гърция:

" Изпълнихме задачата си за безапелационна победа над Гърция. Може би сме си взели поука от злополучния дуел с Франция на старта на Европейското. Този мач, като цяло, повлия и върху идващите ни две срещи в груповата фаза със Сърбя и Турция. Но да не се връщаме обратно, тъй като всеки е пристигнал на шампионата да се бори за победи ".

" Щастлив, че се вдигнахме, имахме положителни изяви и записахме чист триумф над Гърция. Съхранихме шансове да продължим напред. Сега напълно се концентрираме върху идния ни дуел с Финландия на 29 август. Скандинавките играят доста проведено, имат също по този начин добра отбрана. Но ние гоним своето, излизаме с нужния почит. Имаме един ден за отмора и подготовка за мача. Излизаме с воля и мотивация за триумф. Можем да победим и имам вяра, че ще успеем, и ще продължим във втората фаза на шампионата ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР