Волейболистките на Славия записаха 4-а победа в женската Демакс лига,

...
Волейболистките на Славия записаха 4-а победа в женската Демакс лига,
Коментари Харесай

Иван Димитров: Постигнахме категорична победа ни това е радващо

Волейболистките на Славия записаха 4-а победа в женската " Демакс " лига, след безапелационен триумф над ДКС (Варна) с 3:0 гейма. Така те взеха реванш от варненки, а успеха ги изкачи нагоре във краткотрайното класиране. Старши треньорът на Славия Иван Димитров съобщи за BGvolleyball.com , че е доста удовлетворен от чистата победа и осъществяването на тактическите задания:

" Постигнахме безапелационна победа над ДКС (Варна) и това е радващо. Успяхме да ги натиснем със мощен и сполучлив сервис. Съперникът стартира да прави доста самостоятелни неточности. Така беше предходната седмица във Варна, само че с противоположен знак - те имаха преимущество от сервис. Доволен съм, че девойките съумяха да изпълнят всички тактически инструкции ".

" Сега мислим за идващите мачове. Имаме посещение на Марица и по-късно идва доста значим дуел с Локомотив. Ако спечелим гостуването на Локомотив, можем да мислим за четворката на " Демакс " лига. Първенството този сезон е доста оспорвано и силите са изравнени. Не се знае всеки отелен мач по какъв начин ще приключи. Надявам се да продължим с сполучливото ни показване ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР