Волейболистките на Марица (Пловдив) ще бъдат преди всичко професионалисти в

...
Волейболистките на Марица (Пловдив) ще бъдат преди всичко професионалисти в
Коментари Харесай

В Марица залагат на професионализма преди първия мач в Шампионската лига

Волейболистките на Марица (Пловдив) ще бъдат на първо място експерти в идния мач от груповата фаза на Шампионската лига против Динамо (Казан).

" Казан " са в действителност доста класен тим, може би един от най-класните в света. Мисля, че в този шампионат няма лесни мачове. Подготвени сме за мача и девойките са много въодушевени. Чакат мача с огромен професионализъм. Момичетата го чакат по-скоро като мач, в който те би трябвало да излязат и да го изиграят по най-хубавия метод, като професионалистки ", сподели пред bTV треньорът на пловдивчанки - Иван Петков.
Марица е първият български женски волейболен тим, който взе участие в Шампионската лига.
" Отборът на " Казан " е много привилегирован в сегашния дуел, само че предвид на резултати и равнището, които има, това е обикновено. Ние би трябвало да се задоволим с упованията на хората. Точно за това желаеме да изиграем един първокласен мач, в който да покажем нашето равнище, да покажем пред хората, които ще ни поддържат, че не сме инцидентен тим, че сме тим, който има своите достолепия ", разкри той.

Очаква се зала " Колодрума " да бъде цялостна, а всички 6400 билета да бъдат продадени. Мачът е на следващия ден (13 декември).

btvnovinite.bg

Promise is a promise! Skin-headed #Maritza staff celebrates Champions League success at a beauty salon [PHOTO GALLERY]https://t.co/UpBoOxd2CV#CLVolleyW #volleyball @CEVolleyballCL pic.twitter.com/mpBygyNiEC
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) 26 ноември 2017 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР