Волейболистките на Левски надиграха като домакини Берое (Стара Загора) с

...
Волейболистките на Левски надиграха като домакини Берое (Стара Загора) с
Коментари Харесай

Любка Дебърлиева: Надявам се да спечелим полуфиналната серия още в Стара Загора

Волейболистките на Левски надиграха като домакини Берое (Стара Загора) с 3:0 гейма в първия мач сред двата отбора от полуфиналния плейоф в НВЛ-жени. Така " сините " потеглиха триумф в серията и взеха преимущество от 1-0. Ето коментара на старши-треньорката на Левски Люка Дебърлиева за BGvolleyball.com след успеха:

" Започнахме малко по-напрегнати. Всички осъзнават значимостта на тези мачове. Искаме да оправдаем второто място в постоянния сезон, което е извоювано и с огромна доза шанс, и доста работа ".

" В идващите два гейма от мача бяхме доста по-убедителни. Основното ни оръжие след първия гейм бе блок-атака. Добра игра от центровете, офанзива от краищата. Отпуснахме се, поосвободихме се и мача беше доста по-лесен за нас ".

" Предстои ни доста мъчно посещение в Стара Загара. Ще бъде " кърваво ". Там мъчно се играе, както и за тях допускам не е елементарно в нашата зала. Това е обикновено. Ако се стигне до трети мач, ще тежи психологическия детайл и за двата тима, фактът че този финален мач ще излъчи някой от тях на край. В реванша в Стара Загора, за Берое ще им тежи повече, че могат да изгубят шанса да стигна до край, до момента в който при нас ще, в третия мач ще бъде доста по-тежко, в случай че се стигне до подобен. Много се надявам да не се стигне до трети съдбоносен дуел и да успеем да затворим полуфиналната серия още в Стара Загора ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР