Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в

...
Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в
Коментари Харесай

Какво накара Виктория да се запише за участие в “Игри на волята”?

Волейболистката Виктория Григорова стана извънредно известна с присъединяване си в предаването “Игри на волята ”. Там тя се класира измежду 5-те финалисти, само че отпадна в полуфиналната борба.

Бившата волейболистка на Левски и Марица (Пловдив) бе посетител във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out .
 Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята ”? Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята ”?
“Имах няколко опита да вляза в реалити. Първият беше за " Фермата ", тогава играех във Франция, тъй като желаех да усетя подобен вид страст. Кандидатствах за " Фермата ", минах първия кастинг, за втория се разболях от COVID-19, отиди ми самолетния билет, кастинга и всичко. Ядосах се, тъй като доста желаех да вляза в нещо такова и по-късно си подадох документи за " Сървайвър ", като си споделих, че " Сървайвър " ще е моето ”, съобщи Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
 Ето кой тим поддържа Виктория от “Игри на волята ” на СП в Катар 2022 Ето кой тим поддържа Виктория от “Игри на волята ” на СП в Катар 2022
“Пуснах си документите за " Сървайвър ", мина един месец и никой не ми звънна. И аз подписах контракт за Белгия и в този миг ми се обадиха от шоуто. Явих се на кастинг, тъй като ми извадиха душата. Отидох на кастинга и те доста желаеха да ме вкарат в шоуто даже единствено за 10 дни и аз им споделих да ми платят неустойката по контракта от Белгия и няма проблем, само че не бяха съгласни ”, сподели още някогашната националка.
7
“И почна излъчването на трети сезон на " Игри на волята ", а аз не харесвах това реалити въобще, обаче имах една българска колежка, с която бяхме дружно в Белгия и тя ме накара да го гледаме, тъй като било неповторимо. Аз не желаех първоначално, само че като седнах да го виждам, се възпламених и изгледах всеки един епизод. Гледах, гледах, гледах и си виках дали това не е моето. Пуснах си документите, минаха се 2-3 седмици и ми се обадиха и тогава имаше единствено " Уауууу! ”. Минах първи кастинг, а кастингите въобще не са за подценяване - физически и изявление, цедките са доста огромни, тъй като искащите са пъклен доста. Единственият миг беше, че бях запаса, само че от запаса стигнах до финалите ”, добави Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
7
Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР