Волейболистката от женския национален отбор по волейбол на Бразилия Друсила

...
Волейболистката от женския национален отбор по волейбол на Бразилия Друсила
Коментари Харесай

Бразилска националка пребори коронавируса

Волейболистката от женския народен тим по волейбол на Бразилия Друсила Коста призна в изявление за Globo Esporte, че е била болна от ковид, само че към този момент е излекувана. През март тя дава позитивен тест за заболяването.

Преди няколко дни Друсила с наслада е научила, че към този момент няма COVID-19 и в този момент се пробва да се върне към естествения живот, като прави леки извършения вкъщи. 23-годишната националка на " селесао " разкри детайлности за положението си по време на болестта и карантината.
”През първата седмица се усещах доста изтощена и имах мощно главоболие. Всичко това - с нараснала температура, зной и диария. Продължи няколко дни. През втората седмица не се усещах толкоз изтощена, само че главоболието продължаваше понякога. Понякога имах и зной. Трябваше ми доста отмора. Родителите ми ми носеха храна, защото не можех да напусна къщата. Оставяха я на вратата, аз я взимах и това беше единственият контакт, който имах със фамилията си “, разказа обстановката младата националка, която с отбора на Бразилия е притежател на купата във Волейболната лига на нациите и повторен първенец в шампионата на Южна Америка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР