Волейболистката на Марица (Пловдив) Виктория Коева говори след втория мач

...
Волейболистката на Марица (Пловдив) Виктория Коева говори след втория мач
Коментари Харесай

Виктория Коева: В мачовете от Шампионската лига се изгражда характер

Волейболистката на Марица (Пловдив) Виктория Коева приказва след втория мач на клуба в Шампионската лига против турския Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул). 

„ Еджзаджъбашъ е тим с доста опитни и класни състезателки и го демонстрираха за следващ път. Според мен можем да покажем още по-добра игра. Гледаме напред, ще упражняваме интензивно. Ние имахме своите мощни моменти, само че те натиснаха със сервис и ни затрудниха и тяхната игра стана много по-лесна. Със сигурност показахме зъби в някои моменти. Всяка точка за нас в Шампионска лига е значима и растем против такива тимове. В тези мачове се построява характера. Затрудниха ни най-много при посрещане. Оценяваме доста поддръжката на Христо Стоичков, атмосферата в залата е невероятна. Благодаря доста на публиката, че пристигна да ни поддържа. Надявам се в идващия мач да ги зарадваме още повече “, съобщи старши-треньор на Марица след дуела против бронзовия медалист от Световното клубно състезание.
 Христо Стоичков поддържа Марица, само че третите в света бяха прекомерно мощни за шампионките ни Христо Стоичков поддържа Марица, само че третите в света бяха прекомерно мощни за шампионките ни
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР