Волейболистите от националния отбор снощи изиграха най-добрия си мач от

...
Волейболистите от националния отбор снощи изиграха най-добрия си мач от
Коментари Харесай

Време е за голямата крачка!

Волейболистите от националния тим нощес изиграха най-хубавия си мач от началото на международното състезание и победиха не доста елементарно, само че чисто Иран с 3:0 (25:19, 28:26, 26:24) в първия си мач от Група G от втората фаза на шампионата, игран пред към 7000 фенове в " Арена Армеец " в София.

Второто затруднение за възпитаниците на Пламен Константинов към мечтаното присъединяване на финалната шестица на Мондиал 2108 в Торино минава през победа над мощния отбор на Съединени американски щати.

България излиза против Съединени американски щати довечера от 20,30 часа в “Арена Армеец”.

Американците са един от двата непобедени тимове (другият е Италия) на Световното и показват страховит волейбол. Момчетата на Джон Спероу към този момент победиха любимците Сърбия (3:2), Русия (3:1), а през вчерашния ден в София се разправиха и с Канада с 3:1.

Волейболистите на Съединени американски щати към този момент съвсем са се класирали за присъединяване на шампионата Final 6 в Италия и надали ще спрат да играят волейбол на международно равнище против България.

Американците към този момент са даже любимци за продобиване на международната купа, само че това не пречи на България да ес опита да ги победи в София.
Само триумф над коравите “янки” дава късмет на националите да се класират за идната фаза на Мондиал 2018.

Валентин Братоев нощес съобщи пред Sportal TV, че подсигурява, че той и съотборниците му ще се раздадат до завършек на игрището и ще се опитат да стигнат до триумфа.

Българските волейболисти чакат на следващия ден “Арена Армеец” към този момент да се изпълни до краен лимит с 12 500 фенове, които мощно да поддържат тима ни.

Двубоят България - Съединени американски щати ще бъде излъчен онлайн по БНТ1 и ще може да се гледа в Sportal.bg.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ

БЪЛГАРИЯ - Съединени американски щати

БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Николай Учиков, Тодор Скримов, Валентин Братоев, Николай Николов, Виктор Йосифов - Теодор Салпаров-либеро

Резерви: Добромир Димитров, Мирослав Градинаров, Николай Пенчев, Розалин Пенчев, Светослав Гоцев, Теодор Тодоров, Петър Каракашев-либеро

Старши треньор: ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ

Съединени американски щати: Мика Кристенсън, Матю Андерсън, Аарън Ръсел, Тейлър Сандър, Дейвид Смит, Максуъл Холт - Ерик Шоджи-либеро

Резерви: Кавик Шаджи, Бенджамин Пач, Дъстин Уотън, Тейлър Ейвърил, Джейк Ланглоа, Джефри Джендрик

Старши треньор: ДЖОН СПЕРОУ.

ГЛЕДАЙТЕ мача БЪЛГАРИЯ - Съединени американски щати онлайн ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР