Волейболистите от националния отбор на България проведоха тренировка тази вечер

...
Волейболистите от националния отбор на България проведоха тренировка тази вечер
Коментари Харесай

Националите с тренировка в Монпелие

Волейболистите от националния тим на България организираха подготовка довечера в Националния състезателен център в Монпелие (Франция). " Лъвовете " се приготвят за мача си от 1/8-финалите на Европейското състезание против Словения.

Момчетата на Силвано Пранди приключиха 3-и в Група А на шампионата с 3 победи, 2 загуби и 9 точки и по този метод ще играят на 1/8-финалите със Словения, която остана втора в своята Група С също с 3 победи, 2 загуби и 9 точки, откакто по-рано довечера паднаха от сегашния европейски първенец Русия с 0:3 гейма в последната си среща.

Мачът сред България и Словения ще бъде в събота (21 септември) от 21,30 часа българско време в зала " Дворана Център Стожице " в Любляна. Преди това от 18,30 часа ще се играе другия 1/8-финал в словенската столица сред " Сборная ", която стана безапелационен победител в Група С, и Гърция, която останаа 4-а в Група А. Победителите от двете срещи пък ще би трябвало да играят един против различен на 1/4-финал, който ще бъде в понеделник (23 септември) още веднъж от 21,30 часа в Любляна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР