Волейболистите от националния отбор на България излизат срещу домакините от

...
Волейболистите от националния отбор на България излизат срещу домакините от
Коментари Харесай

България - Бразилия 0:0! Следете мача ТУК!!!

Волейболистите от националния тим на България излизат против домакините от Бразилия в първия си мач от шампионата в Група 16 от 4-ия уикенд на Лигата на нациите. Срещата е тази нощ от 03,00 часа българско време в град Куяба.

Преди старта на шампионата " лъвовете са 12-и във краткотрайното общо класиране с 3 победи, 6 загуби и 8 точки. Олимпийските първенци от " Селесао " пък имат 8 победи, 1 загуби и 22 точки. Останалите два отбора в шампионата са Русия и Германия.

Двубоят е първи сред двата отбора през това лято, откакто България и Бразилия ше играят и на олимпийската подготовка във Варна сред 9-и и 11-и август, когато ще бъдат и главните любимци за квотата за Токио 2020. За поледно " лъвовете " надвиха над " Селесао " през предходната година с 3:2 гейма във Варна в мач от Лигата и подвигнаха на крайници изпълнената с аудитория зала " Конгресна ".

Сега обаче " трикольорите " са с извънредно млад състав в Бразилия, като отмора получиха редица тутуляри, а в групата са включени трима дебютанти. Все отново, България ще търси почтено показване в мача и в целия шампионат. От друга страна олимпийските първенци са с допустимо най-хубавите си играчи все още.

БРАЗИЛИЯ - БЪЛГАРИЯ 0:0 (0:0)
БРАЗИЛИЯ: Бруно Резенде, Уолъс Де Соуса, Рикардо Лукарели, Йоанди Леал, Лукаш Сааткамп, Исак Сантош - Талес Хос-либеро
Старши треньор: РЕНАН ДАЛ ЗОТО
БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Розалин Пенчев, Мартин Атанасов, Теодор Тодоров, Светослав Гоцев - Владислав Иванов-либеро
Старши треньор: СИЛВАНО ПРАНДИ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР