Волейболистите на шампиона Хебър (Пазарджик) се завърнаха в залата за

...
Волейболистите на шампиона Хебър (Пазарджик) се завърнаха в залата за
Коментари Харесай

Шампионите стартираха подготовка за Черно море

Волейболистите на първенеца Хебър (Пазарджик) се завърнаха в залата за тренировки след къс почивен ден, осведомиха от клуба. Треньорът Камило Плачи няма проблеми с контузени и заболели играчи преди гостуването на Черно във Варна, което е на 13 март от 18,00 часа.

Хебър не се показва на познатото високо равнище в постоянния сезон, само че пази сили за решителните плейофи.

Междувременно президентът на Хебър Александър Иванов дефинира целите си като член на Управителния съвет, в случай че бъде определен от Общото заседание на 24 март.

" Волейболът промени вечно Пазарджик и аз усещам своя ангажимент да продължа да приписвам време, сила, умения и познания, както на професионалния клуб, който развиваме в града, по този начин и на организацията, която е гръбнакът на волейболния спорт в страната ни.

Ние в Пазарджик сме потвърдили, че умеем да възпламеняваме за спорта освен нашите съграждани, а и гостите на града и аз съм уверен, че можем да пренесем уменията и знанията си и на по-голямо, национално равнище. Също по този начин належащо е да бъдат вложени доста време, старания и средства в развиването на треньори.
 Салпаров остава в Хебър
Салпаров остава в Хебър

Ето какво написаха от клуба

Паралелно с вложенията в подрастващи състезатели и инфраструктура е от извънредно значение да създадем смели и решителни стъпки в това да сътворяваме повече треньори във всички посоки на спорта ", споделя Иванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР