Волейболистите на Пирин (Разлог) победиха като гости Черно море (Варна)

...
Волейболистите на Пирин (Разлог) победиха като гости Черно море (Варна)
Коментари Харесай

Пирин победи Черно море във Варна в мач от седми кръг на Суперлигата

Волейболистите на Пирин (Разлог) победиха като посетители Черно море (Варна) с 3:1 (25:21, 25:18, 21:25, 27:25) в мач от седми кръг на Суперлигата при мъжете, който се игра във варненската зала „ Христо Борисов “.

С това представителите на Разлог означиха трета победа в шампионата, като с четири загуби и 11 точки заемат шесто място във краткотрайното класиране, само че преди изиграването на всички срещи от този кръг. Домакините от Черно море записаха пета загуба, като с два триумфа и 4 точки се намират на десето място в подреждането.

Гостите от Пирин потеглиха доста решително и плътно, като постановиха темпото си и завоюваха с разлика в първите два гейма. Както и предходния мач, идентична обстановка се получи, като волейболистите на Черно море се задействаха в третата част и постановиха волята си, а с това се върнаха в играта. В четвъртата част варненци резервираха стремежа си и имаха късмет да докарат развоя до тайбрек. Домакините водеха с 24: 23, само че не съумяха да осъществят геймбол и противникът изравни 24:24. В решителните минути разложани бяха по-устойчиви на напрежението и затвориха гейма с 27:25, а с това изковаха и крайната победа единствено с един изгубен гейм.

/moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР