Волейболистите на Пирин (Разлог) победиха като домакини Монтана с 3:0

...
Волейболистите на Пирин (Разлог) победиха като домакини Монтана с 3:0
Коментари Харесай

Пирин с чиста победа на Монтана след драматичен първи гейм

Волейболистите на Пирин (Разлог) победиха като домакини Монтана с 3:0 (33:31, 25:19, 25:21) в мач от 18-ия кръг на Суперлигата на България, игран довечера в цялостната зала " Септември ".

Така двата отбора резервираха местата си във краткотрайното класиране. Разложани са 7-и с 9 победи, 9 загуби и 30 точки. Монтана продължава да е на 5-а позиция с 12 победи, 6 загуби и 34 точки, с колкото е и 4-ия Левски, само че с по-добри индикатори. В идващия 19-и кръг Пирин гостува на Дея спорт (Бургас), до момента в който монтанчани ще са домакини на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас).

Първият гейм на срещата бе извънредно оспорван и трагичен, като се оказа основен и за целия процес на дуела. Двата отбора се " захапаха " точка за точка, като разногласието излезе надалеч отвън 25-а точка. В края на краищата волейболистите на Пирин още веднъж демонстрираха, че на собствен терен са труднопревземаеми и се постановиха с 33:31. Това като, че ли повлия отрицателно на гостите от Монтана и в идващите две елементи те нямаха същите съпротивителни сили. Разложани диктуваха играта от самото начало и завоюваха и двата гейма с разлика - 25:19 и 25:21, а с това мача с 3:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР