Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще се завърнат в залата

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще се завърнат в залата
Коментари Харесай

Шампионите стартират подготовка без двама национали

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще се завърнат в залата в разгара на лятото. Треньорът Найден Найденов ще събере състезателите си на първа подготовка за новия сезона на 22 август в Бургас .

От състава на първенците ще липсва либерото и състезателен шеф на отбора Теодор Салпаров. Той има задължения с националния тим за домакинското международно състезание. В подготовката няма да се включи и разпределителят Георги Братоев , който на следващия ден ще претърпи интервенция на крайници. Припомняме ви, че волейболистът получи травма в глезена на 2 юни по време на мача с Австралия от Лигата на нациите.

След куп прегледи стана ясно, че се нуждае от хирургична интервенция.През този сезон Найден Найденов още веднъж ще може да разчита на двама от огромните гении - Георги Петров и Илия Петков . Посрещачът и централният блокировач не попаднахме в сметките на Пламен Констанитнов за международното състезание и ще се включат в точния момент в подотовката на клубния си тим.

През паузата Нефтохимик 2010 се укрепи с разпределителя Любомир Агонцев , диагонала Катбарт Малинга , централния блокировач Стоян Самунев, посрещача Александър Симеонов и съветския волейболист Дмитрий Яковлев. Големите отсъстващи през новия сезон пък ще бъдат диагоналът Жани Желязков, който подписа с румънския Залъу и посрещачът Валентин Братоев ще се насочи към Япония, за пази името на ДжейТЕКТ.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР