Волейболистите на Монтана стартират поредица от контролни срещи, като част

...
Волейболистите на Монтана стартират поредица от контролни срещи, като част
Коментари Харесай

Монтана започва поредица от контроли преди новия сезон

Волейболистите на Монтана започват поредност от контролни срещи, като част от подготовката за новия сезон в Суперлигата при мъжете. Само преди броени дни към отбора се причислиха двамата чужденци - руснаците Максим Сапожков и Максим Крескин, като отборът към този момент е в цялостен състав.
Първият противник е Дунав (Русе), а монтанчани са домакини за две срещи. Първата от тях е на 25 септември, петък, от 18:30 часа, а втората в събота, от 15:00 часа. И двата мача ще се играят в зала „ Младост “ пред празни трибуни.

Следващата седмица воденият от Даниел Пеев отбор ще има две следващи гостувания. Първо монтанчани ще играят с ПСК Локомотив (Пловдив). След това ще отскочат до Пазарджик, където ще премерят сили със състава на Хебър.

Поредицата от контроли ще приключи при започване на октомври на собствен терен, когато се чака ПСК Локомотив да върне визитата.

В предварителните шампионати за установяване на двете осмици в Суперлигата съставът на Монтана е в една група с Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Славия и Ботев (Луковит).
https://www.sportal.bg/news.php?news=864201
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР