Волейболистите на "Монтана" спечелиха приятелския турнир, на който бяха домакини.

...
Волейболистите на "Монтана" спечелиха приятелския турнир, на който бяха домакини.
Коментари Харесай

Монтана победи с 3:1 Левски на финала на турнира в зала „Младост” /снимки/

Волейболистите на "Монтана " завоюваха приятелския шампионат, на който бяха домакини. Пред 300 фенове в зала „ Младост” монтанчани победиха с 3:1 (19, -16, 23, 17) тима на "Левски " (София). Възпитаниците на треньора Даниел Пеев още веднъж започнаха неубедително, само че последователно откриха правилния темп. В основата на обрата в първия гейм бе Сергей Андриевский. 32-годишният някогашен разпределител застана на линията за осъществяване на сервис направи един ас, а монтанчани записаха 6 поредни точки. Домакините не бяха на равнище във втората част, в която означиха едвам 16 точки. Третата част бе най-равностойна и след няколко изравнявания "Монтана " я затвори с 25:23. В четвъртия и психическото преимущество бе на тяхна страна и те ликуваха след триумф с 25:17. Украинецът Виталий Бондар бе най-резултатен за спечелилите с 19 точки. С две по-малко от него мача приключи финландският диагонал Анти Пойкела. Иван Латунов се отличи с 14 точки, от които 6 блока. За "Левски " Свилен Мляков означи 17 точки.
В спор за третото място "Пирин " (Разлог) се наложи с 3:1 (-23, 21, 21, 23) над "Дунав " (Русе). Момчетата на Мирослав Жеков изгубиха първия гейм и бе догонващ в резултата доникъде на втория. След това обаче бяха на равнище. Ивайло Желязков означи 23 точки за спечелилите, с които стана топ-реализатор на мача. За новака в Суперлигата националът Даниел Милушев означи 21 точки. Ямайската перла на "Пирин " Денис Нилсон както и в мача с "Левски ", влезе в игра единствено за малко най-после.
Турнирът в Монтана бе финален тест за четирите тима преди началото на новия сезон в Суперлигата, който започва на 19 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР