Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони записаха победа във втората си контрола

...
Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони записаха победа във втората си контрола
Коментари Харесай

Марек Юнион-Ивкони с първа победа в контролите

Волейболистите на " Марек Юнион-Ивкони " записаха победа във втората си контрола от предсезонната подготовка. Дупничани удариха с 3:0 гейма " Пирин " (Рз) в постоянната част от дуела и изгубиха идващите 2 елементи, защото щабовете се бяха разбрали за 5 гейма.

Треньорът Виктор Карагьозов заложи на Светослав Иванов и Златан Йорданов като посрещачи, Борислав Апостолов и Павел Душков бяха в центъра, Илиян Преспов стартира като диагонал, Чоно Пенчев като разпределител и либеро бе Владислав Иванов-Лимона.

Първият гейм бе равносилен до 16:15, след което дупничани дръпнаха с 3 точки го затвориха 25:21. Втората чест стартира по-силно за гостите от Разлог, които поведоха след 8:5 и 21:18, само че със мощен заключителен взлом, дупничани съумяха да стопят пасива и да завоюват 27:25. Карагьозов стартира със промените и в игра се появиха Костадин Стойков на мястото на Преспов и Светослав Станков на мястото на Чоно Пенчев. И 3-ата част стартира с преимущество на гостите – 8:4 за Пирин, само че дупничани изравниха и поведоха в средата на гейма – 16:15, с цел да завоюват с 25:21.

В идващите две елементи, настъпиха промени и в двата състава, като Пирин ги завоюва с 30:28 и 15:7. Последните две асти в игра се появи и друго ново попълнение в състава на " Марек Юнион-Ивкони " Яни Георгиев (дошъл от ЦСКА), който бе отвън терена 1 година, само че се регистрира с 5 точки.

Най-резултатен в мача и за дупничани стана Преспов с 18 точки, Златан Йорданов се регистрира с 14 точки, а Светослав Иванов добави 12. За Пирин – топреализатор стана Костадин Гаджанов с 14 точки, Георги Чалъков добави 12, а Катранджиев и Петров по 11.

Двата тима се изправят един против различен и на следващия ден, само че към този момент в Разлог. Ден по-късно, дупничани отпътуват за Гърция за интернационален шампионат и в събота излизат против гранда ПАОК.

zadupnitsa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР