Волейболистите на Левски загубиха при гостуването си на шампиона Нефтохимик

...
Волейболистите на Левски загубиха при гостуването си на шампиона Нефтохимик
Коментари Харесай

Владо Николов: На този етап това са ни възможностите

Волейболистите на Левски изгубиха при гостуването си на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) с 0:3 гейма в мач от 10-ия кръг на Суперлигата на България. Ето какво сподели играещият старши треньор на " сините " Владимир Николов за BGvolleyball.com след мача:

" На този стадий това са ни опциите. Състезателите на Нефтохимик демонстрираха какво могат, а ние от своя страна не можахме да противодействаме. Съперникът ни пречупи със сервис, като не ни разреши въобще да играем. Закономерна победа за бургазлии ".

" Мачът стартира без мое присъединяване, аз влязох едвам в третия гейм. Целта ни е да развиваме младите състезатели, по тази причина нямаме и равностойни смени на всеки пост, както Нефтохимик да вземем за пример. Но на този стадий към момента не сме боеспособни след серията от травми. Също по този начин не сме упражнявали пълноценно през последния месец, заради липса на зала и опцията да се съберем в цялостен състав. Това не е опрощение, а справедливи фактори, които изясняват нашето положение... ".

" Иван Панков към момента не е в оптимална форма за срещи от Суперлигата, опитният ни състезател Смилен Мляков направи към този момент две тренировки, само че занапред стартира да влиза в игра. Липсва ни диагонал. Предстои ни посещение на Дея спорт (Бургас) за Купата на България, като в предходният мач се получи тежка обстановка и се измъкнахме с победа, само с помощта на по-големия ни опит. Силно се надявам на триумф в повторната ни среща, тъй като още веднъж им гостуваме. След това имаме доста сложен мач с Марек от шампионата. Ако въпреки всичко успеем да създадем две победи, това ще бъде доста положително достижение. Ще отбележим наличие на финалите на Купата и ще запишем седем победи в Суперлигата, а аз ще бъда доста благополучен ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР