Волейболистите на Хебър (Пазарджик) завършиха с много лесна победа на

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) завършиха с много лесна победа на
Коментари Харесай

Хебър завърши с разгром над Черно море

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) приключиха с доста лесна победа на шампионата в Група 2 от квалификационните шампионати за установяване на местата в първа и втора осмица на Суперлигата на България за сезон 2020/21, на който са домакини. " Тигрите " отнесоха Черно море (Варна) с 3:0 (25:13, 25:11, 25:14) в последния си мач от групата, игран довечера пред към 500 фенове в зала " Васил Левски ".

Така играчите на Атанас Петров завоюваха групата с 3 победи от 3 мача и 8 точки, с което се класираха непосредствено за първата осмица на Суперлигата. Черно море пък остана на последното 4-о място без нито победа или извоювана точка, като ще играят във втората осмица на шампионата.

Разликата в класите на двата отбора бе явна, като срещата продължи едвам към час. " Тигрите " преобладаваха напълно и в трите гейма на мача, като не оставиха шансове за противопоставяне на младия състав на Черно море. Треньорът Атанас Петров даде късмет на всички свои ученици в мача.

Най-полезни за Хебър станаха Спас Байрев (2 блока, 4 аса и 60% успеваемост в атака) и Пламен Шекерджиев (4 блока, 1 ас, 63% успеваемост в офанзива и 71% положително посрещане) с по 15 точки за успеха.

За варненци Иван Манолов приключи със скромните 10 точки.

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР