Волейболистите на Добруджа 07 отпътуваха тази сутрин за Пазарджик. Групата

...
Волейболистите на Добруджа 07 отпътуваха тази сутрин за Пазарджик. Групата
Коментари Харесай

Добруджа 07 гони победа над Хебър в Пазарджик

Волейболистите на Добруджа 07 отпътуваха тази заран за Пазарджик. Групата е от 13 души, като измежду тях не е топреализаторът Жулиен Георгиев. Жулиен е контузен и до момента в който не получи консултация от водещ хирург, няма да тренира и да взе участие в мачовете на мъжкия отбор.
Първи арбитър на срещата е Ивайло Иванов от София, втори – Петър Харизанов също от София. Шефът на съдиите Пенчо Ангелов от Бургас ще е пратеник на БФВ.

Домакините – Хебър позволиха да бъдат надиграни с 3:0 от Тетевен при гостуването им в зала „ Георги Бенковски” в събота. Така с 12 победи и актив от 33 т. хебърци остават на пето място във краткотрайното класиране.

Добруджа към този момент има на сметката си 10 победи и 29 т., което ги оставя на 7 позиция три кръга преди плейофите.

Известно е, че всички тимове се борят за по-предно класиране, с цел да имат домакинско преимущество в плейофната фаза, където схемата опълчва 1-8, 2-7, 3-6 и 4-5. Първите три кръга от ¼ финалната серия са планувани за 9, 13 18 март. И защото от Диема Спорт упорстват за някои промени в мачовете, то анкета, пусната измежду клубовете, би трябвало да даде отговор на въпроса дали тези промени се одобряват или не.

Съвсем ненадейно Диема Спорт включи в своята стратегия лъчение на Хебър –Добруджа 07. Мачът стартира на следващия ден, вторник, 20 февруари, от 18.30 часа.

dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР