Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) записаха 6-а победа в Суперлигата

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) записаха 6-а победа в Суперлигата
Коментари Харесай

Велизар Чернокожев: Загубата в Пазарджик ни мотивира да покажем най-доброто срещу Пирин

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) записаха 6-а победа в Суперлигата на България, откакто се постановиха изрично над Пирин (Разлог) с 3:0 гейма в мач от 10-ия кръг. Ето какво сподели след срещата капитанът на отбора Велизар Чернокожев:

" Постоянно настъпват промени в клубовете, защото могат да се картотекират състезатели през първата половина на сезона. Още не се знае тимовете с каква селекция ще завършат полусезона и дали ще завършат годината, тъй че зависи от доста неща - здравословно положение, форма. Ще има съществени промени в класирането, сигурно ".

" Знаем какво се изисква, какво би трябвало да се прави, с цел да успеем. Някои сме печелили купата с Добруджа, други са печелили Купа, тъй че нещата не са толкоз комплицирани. Просто би трябвало да следваме верния път. Резултатите рано или късно ще дойдат ", добави Чернокожев.

" Очаквахме този дуел да бъде по-труден, по тази причина бяхме и толкоз стимулирани. Пирин въобще не е слаб тим, може да бъде доста рисков. Затова искахме да приключим бързо мача, и да не им даваме опция да си имат вяра. Когато това стане, играта им потегля и може да се окаже рисково ".

" В Пазарджик обстановката бе извънредно грозна. Аз не съм човек, който би се оправдавал със съдийските решения, само че имаше такива обстановки, в каквито аз не съм участвал на терена. За нас в мача с Пирин имаше повече напрежение, и мотивация, с цел да покажем на всички, че играем добър волейбол и че можем да побеждаваме. Заслужаваме труда на безусловно всички тук, да покажем, че си правят работата и имаме резултати ", приключи волейболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР