Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) ще отпътуват тази вечер за

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) ще отпътуват тази вечер за
Коментари Харесай

Добруджа гони две задължителни победи в Суперлигата

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) ще отпътуват довечера за Разлог, където в петък (8 март) ще изиграт своя финален мач като посетители от постоянен сезон на Суперлигата. Срещата в зала " Септември " е с начален час 18,30 часа и ще бъде ръководена от Игнат Митев от Плевен, втори арбитър ще е Илиян Георгиев от София, а пратеник - Росен Стойков от Русе.

Добруджанци са 4-и във краткотрайното класиране с 13 победи и 7 загуби, а домакините от Разлог заемат 7-о място с 11 победи и 9 загуби. За да останат момчетата на Пламен Христов на по този начин мечтаното от тях 4-о място, даващо им преимущество в 1/4-финалните плейофи, те се нуждаят от две наложителни победи - против Пирин в петък и след това на 15 март вкъщи против Черно море (Варна). При реализиране единствено една победа - съставът на Добруджа ще бъде на 5-о място, а това значи преимущество за противника - Монтана.

След нощния преход, групата ще има вечерна подготовка на следващия ден и утринна в петък преди значимия дуел вечерта, а през цялата седмица подготовката се организираше в залата на УСШ.

dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР