Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) се класираха на полуфинали на

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) се класираха на полуфинали на
Коментари Харесай

Петър Шопов: Мачът с Дунав беше тежък, мотивира ни за полуфинала

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) се класираха на полуфинали на шампионата за Купата на България, откакто се постановиха над Дунав (Русе) с 3:1 гейма в последната 1/4-финална борба. Ето какъв бе коментарът за срещата на старши треньора на добричлии Петър Шопов:
 Добруджа стана последния полуфиналист за Купата
" Бях съвсем сигурен, че този мач ще е тежък. Предполагах, че тимът на Русе ще играе по този метод и ще се хвърли на най-много. Играха доста мощно във втората част, започнаха да рискуват, да им се получават нещата. Биха доста мощен сервис, ние не знам дали ги подценихме, или още не можем да свикнем със залата. Успяха да ни заловен на блок, да вземат дългите разигравания ".
 Данаил Милушев: Играхме като еднакъв с еднакъв, само че не ни доближи класа
" Мачът беше дълъг, само че това е част от спорта. Надявам се това да ни стимулира за идващия дуел. Когато тимът е в тежка обстановка, би трябвало да се стимулира и да излезе от нея. Някой трябваше да е тук, ние изтеглихме късата съчка ", добави Шопов.

" Доволен съм от Франко Джагета. Като за първи мач игра сносно. Иван Крачев мога да го поздравя, той устоя в сложните моменти. Изигра цялостен мач ", разяснява представянето на центъра и диагонала.

" В мача с Нефтохимик не сме любимци - те и Хебър са тимове над другите. Купата по тази причина е забавен шампионат, тъй като всичко се дефинира от един мач. В другия полуфинал са вероятни изненади - постоянно е допустимо, Монтана може да сътвори проблеми на Хебър ", приключи Шопов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР