Волейболистите на Черно море (Варна) постигнаха много важна победа на

...
Волейболистите на Черно море (Варна) постигнаха много важна победа на
Коментари Харесай

Юли Тупанков: ЦСКА ни поведе с 6:1 в тайбрека, но не се предадохме

Волейболистите на Черно море (Варна) реализираха доста значима победа на собствен терен, като в девети кръг на Суперлигата съумяха да надиграят ЦСКА с 3:2 гейма в своята зала „ Христо Борисов “. Така отборът на Варна записа трети триумф в шампионата, като заема десето място във краткотрайното класиране с шест загуби и 7 точки. Това пък го поставя към този момент отвън зоната на застрашените от изпадане тимове. Треньорът на Черно море Юли Тупанков изрази пред BGvolleyball.com удовлетворение от постигнатия триумф, само че в това време съобщи, че този триумф по никакъв метод не може да дава успокоение.

„ Получи се доста необикновен мач. С доста дълги разигравания от двете страни на мрежата. Сигурно, в случай че го сметнем сумарно, може би сме играли към седем гейма. Толкова дълъг мач скоро не ми се беше случвал. Толкова извит, като резултат, че чак не можеш да се зарадваш.. "
 Черно море със страховит поврат против ЦСКА

" Надиграхме ЦСКА може би с малко повече предпочитание и воля. „ Червените “ ни поведоха с 6:1 в тайбрека. Но ние показахме, че не се предаваме елементарно. Демонстрирахме, че не сме смешка тим и всеки би трябвало да се преценява с нас, изключително на наш терен. "
" Доволен съм в известна степен, тъй като зарадвахме почитателите на празника Никулден. Три победи и един изпуснат мач до момента е добре с този млад състав. Но тази победа въобще не трябва да ни успокоява. Продължаваме да се борим за още победи. Предстои ни домакинство с Марек Юнион-Ивкони и се надявам да се представим по най-хубавият метод на наш терен. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР