Волейболистите на Черно море (Варна) отстъпиха при гостуването си на

...
Волейболистите на Черно море (Варна) отстъпиха при гостуването си на
Коментари Харесай

Димитър Пангаров: Една топка бе разликата в мача

Волейболистите на Черно море (Варна) отстъпиха при гостуването си на ЦСКА с 2:3 гейма при подновяването на шампионата в Суперлигата. Треньорът на варненци Димитър Пангаров бе доста удовлетворен от изявите на своите състезатели, а ето какво сподели за BGvolleyball.com той след мача:

" Доволен съм от изявите на отбора ми в този мач. Всички момчета играха доста добре. ЦСКА е умел и класен тим и когато играе на собствен терен е мъчно да го победиш. Борихме се и успяхме да затрудним оптимално " алените ". Поведохме с 14:12 в тайбрека, само че не успяхме да надделеем. Една топка бе разликата в мача ".

" Смятам, че президентът на нашия клуб Краси Илиев откри доста удачни чужденци - Азизбек Исмаилов и Евгений Тюрин, които доста ще ни оказват помощ. Те се вписаха чудесно в ситуацията и бързо станаха част от нашия отбор. Заедно с новото попълнение Явор Генов съставът ни придобива нов образ. Вече в пет мача от шампионата вършим петгеймови срещи. Надявам се да продължим да се развиваме и да осъществяваме победи. Смятам, че от тук нататък имаме какво да демонстрираме и се надявам да осъществяваме нашия потенция с триумфи ". Снимки: ВЛАДИМИР ИВАНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 3:2 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР