Волейболистите на Черно море - БАСК изгубиха от Пирин (Разлог)

...
Волейболистите на Черно море - БАСК изгубиха от Пирин (Разлог)
Коментари Харесай

Пирин се оказа прекалено силен за Черно море - БАСК

Волейболистите на Черно море - БАСК изгубиха от Пирин (Разлог) с 1:3 (21:25, 18:25, 25:21, 25:27) в мач от седмия кръг на Суперлигата при мъжете, който се игра във варненската зала „ Христо Борисов “, написа bgvolleyball.com.

С това представителите на Разлог означиха трета победа в шампионата, като с четири загуби и 11 точки заемат шесто място във краткотрайното класиране, само че преди изиграването на всички срещи от този кръг.

Домакините от Черно море записаха пета загуба, като с два триумфа и 4 точки се намират на десето място в подреждането.

Гостите потеглиха доста решително и плътно, като постановиха темпото си и завоюваха с разлика в първите два гейма. Както и  предходния мач, идентична обстановка се получи, като волейболистите на Черно море се задействаха в третата част и постановиха волята си, а с това се върнаха в играта.

В четвъртата част варненци резервираха стремежа си и имаха късмет да докарат развоя до тайбрек. Домакините водеха с 24:23, само че не съумяха да осъществят геймбол и противникът изравни 24:24.

В решителните минути разложани бяха по-устойчиви на напрежението и затвориха гейма с 27:25, а с това изковаха и крайната победа единствено с един изгубен гейм.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР