Волейболистите на България загубиха от Словения с 1:3 гейма на

...
Волейболистите на България загубиха от Словения с 1:3 гейма на
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Страшно съм разочарован! Аз лично не играх днес, нищо не показах

Волейболистите на България изгубиха от Словения с 1:3 гейма на осминафиналите на европейското състезание 2019 и отпадат от по-нататъшна конкуренция.  Словения - България @@@

“Във всички има една мъка и отчаяние, тъй като всички се стремяхме към една цел. Не успяхме да я реализираме и персонално аз за себе съм ужасно отчаян за представянето ни на това Европейско състезание. Абсолютно съм отчаян и от това, че не ни излезе играта и второ, че направихме това класиране. Разочарован съм от всичко това, което се случва. Аз персонално не играх през днешния ден, нищо не демонстрирах. Мисля, че и никой различен не е посочил личните си благоприятни условия през днешния ден. Нито един не сподели на какво е кадърен. Абсолютно нищо не ни се получаваше. Така, че резултатът е този, тъй като ние не успяхме да играем”, съобщи Цветан Соколов.
 Словения - България @@@

“Не съм аз индивидът, който би трябвало да разяснява, има си треньор и той избира играчите, които да са в тима. Това са въпрос, който би трябвало да го зададете към него. Разбира се, това са хора (б.р. Георги и Валентин Братоеви, Тодор Алексиев, Николай Николов), които са посочили през времето, че може да се разчита на тях и постоянно са били подготвени и са помагали с каквото могат. Треньорът е избрал този състав и всички момчета са се пробвали да се отблагодарят за този избор”, добави Цецо Соколов.

“Днес просто не ни се получиха нещата. Словения изигра един страховит мач, а ние просто не влязохме в него. Дори да играем противен волейбол и побеждаваме, се вижда, че все едно всичко е наред, само че за жал не съумяхме да го създадем. Не играхме добре, а Словения игра един прелестен волейбол. Ако те играят по този метод, съм безусловно сигурен, че ще победят и Русия. Ти играеш толкоз колкото ти разреши съперника. На нас през днешния ден ни разреши да играем това, което показахме на игрището”, приключи Соколов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР