Волейболистите на България имат идеална възможност да решат нещата с

...
Волейболистите на България имат идеална възможност да решат нещата с
Коментари Харесай

Волейболистите остават в Лигата на нациите при победа над Нидерландия

Волейболистите на България имат идеална опция да решат нещата с оцеляването си в Лигата на нациите още през днешния ден, когато в 15,00 часа срещнат Нидерландия. 

Мачът е в " Ерго Арена ” в Гданск, а сюжетите към този момент са написани, откакто Аржентина тази заран победи Австралия с 3:1 гейма.

Поражението оставя " кенгурата " с късмет за най-много две победи в шампионата, в случай че някак съумеят да победят олимпийските първенци от Токио 2020 Франция в последния си дуел в събота.

Българските волейболисти имат също един триумф до в този момент в Лигата на нациите и при победа над Нидерландия през днешния ден, действително ще са недостижими за австралийците. Това ще подсигурява на тима на Николай Желязков оставането им в шампионата, без да се постанова да играят спомагателен шампионат за реализиране на задачата.

Нидерландия е в зоната на финалната осмица все още, като всяка точка и победа е скъпа в борбата да остане там. Тимът е с 6 триумфа в 9 дуела и е един от най-добре представящите се това лято в шампионата. За нас пък ще остане и още един късмет да си подсигуряваме наличие измежду най-силните - против Китай в събота.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР