Волейболистът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Ален Джорджевич коментира победата над

...
Волейболистът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Ален Джорджевич коментира победата над
Коментари Харесай

Ален Джорджевич: Победата срещу Левски изглежда лесна, но не бе такава

Волейболистът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Ален Джорджевич разяснява успеха над Левски и класирането за полуфиналите в Суперлигата. Според словенецът вторият триумф против " сините " в серията е изглеждал елементарен, само че в реалност това не е било по този начин. Бургазлии надделяха с 3:0 гейма и по този начин си подсигуряваха място в полуфиналите, където ще спорят с ЦСКА.

" Преди всичко мисля, че наподобява като лесна победа, само че не бе по този начин. За благополучие от началото на мача всичко вървеше по нашия проект, те не ни изненадаха. Затова и ние бяхме създали добра тактичност. Всичко потегли по вода. Изглежда елементарно, само че не бе по този начин. Бе сложен мач. Поздравление за Левски за положителния сезон, който направиха. Ние гледаме напред към полуфиналите ", стартира Джорджевич.

" Сервисът е огромен самоконтрол. Бяхме съсредоточени и фокусирани в границите на мача. Ако си събран в главата си, нямаш проблеми със сервиса и това в действителност е резултатът ".

" Днес посрещахме по-добре или по-скоро сервирахме по-добре, не съм гледал статистиката. Предишния мач имахме много неточности на сервис, през днешния ден – не. Това е една от аргументите за какво през днешния ден бяхме по-добри. Но може би имаше и повече напрежение върху Левски, тъй като на тях им трябваше победа, с цел да останах в серията. Но не съм виждам статистика, с цел да съм съответен ".

За край Джорджевич разяснява противника на бургазлии на полуфиналите: " ЦСКА е добър отбор. прочут за нас. Ще се подготвим, с цел да сме готови за най-хубавите им играчи и се надявам да се сборим добре ". ГАЛЕРИЯ от мача ЛЕВСКИ - НЕФТОХИМИК 0:3 - ТУК!!! Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР