Волейболистът на Монтана Аспарух Аспарухов заяви пред BGvolleyball.com, че блокадата

...
Волейболистът на Монтана Аспарух Аспарухов заяви пред BGvolleyball.com, че блокадата
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Изпращам успешна година

Волейболистът на Монтана Аспарух Аспарухов съобщи пред BGvolleyball.com , че блокадата е бил един от мощните детайли на неговия тим против Апоел (Кфар Шаба) при успеха с 3:2 в шампионата Чалъндж къп.

" Получи се доста добре за нас, за града, тъй като в исторически проект Монтана играе за първи път в Европа. Ще има защо да приказват хората. Постарахме се да играем оптимално добре и в двата мача с Апоел. Този мач беше по-тежкият, успяхме да бием с 3:2. Съперникът игра по-добре спрямо първия дуел. Бяха по-отпуснати, тъй като нямаше какво да губят. Успяхме да ги спрем на обсада ", сподели Аспарухов.

Относно идващия противник на Монтана, Аспарухов показа: " Фойникас е доста добър тим с доста положителни състезатели. Ще се получат хубави мачове. Надявам се да се представим на нужното равнище и да спечелим ".

" Чувствам се доста добре в Монтана. Усещам поддръжка отвред – от тима, от публиката. Това ми оказва помощ. Тази година беша сполучлива за мен. Станах първенец за старша възраст със Славия. Надявам се да реализира триумф с Монтана. Отборът е доста добър, с доста добър щаб. Състезателите са млади и по-опитни, има прекрасен колектив. Подкрепяме се ", съобщи играчът на Монтана.

" Пожелавам си да продължим да побеждаваме. Феновете да продължат да идват, тъй като има още какво да покажем. В идващите мачове ще разгърнем още повече нашия капацитет ", добави Аспарухов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР