Волейболистът на Хебър (Пазарджик) Стойко Ненчев имаше голям принос за

...
Волейболистът на Хебър (Пазарджик) Стойко Ненчев имаше голям принос за
Коментари Харесай

Стойко Ненчев: Изморени сме, но опитахме да се съберем, да направим по-малко грешки и стана

Волейболистът на Хебър (Пазарджик) Стойко Ненчев имаше огромен принос за успеха с 3:2 над Монтана в дербито на 12-ия кръг в Суперлигата на България. Той приключи с 16 точки, от които 4 аса. Пред BGvolleyball.com Ненчев показа къде се крие тайната на положителния сервис: " Най-вече в спокойствието преди сервис, значимо е да вярваш в силите си. Аз към този момент съм на години, привикнал съм да играя напрегнат против разнообразни съперници ".

Ненчев разяснява и петгеймовия мач с Монтана: " Както сподели нашият капитан Иван Станев, отборната игра е в основата на нашите победи. Всеки споделя сервис, блок или отбрана, само че най-важното за нас е отборната игра. Както той сподели, при нас няма звезди, има тим. Монтана игра сносно. Не можахме да им противодействаме на блок, те направиха сносно първичната офанзива. Проблемът при нас беше, че сме изморени, те дръпнаха с 2:0 гейма, опитахме се да се съберем, да създадем по-малко неточности и стана. Не единствено ние, всички са изморени, само че това е спортът ".

Стойко Ненчев не пропусна да поздрави треньора Атанас Петров за имения му ден: " Да е жив и здрав, да има вяра в нас, ние можем и ще успеем ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР