Волейболен клуб Славия въвежда вход от 5 лева за публиката

...
Волейболен клуб Славия въвежда вход от 5 лева за публиката
Коментари Харесай

Волейболният Славия въвежда вход в борбата с футболните хулигани

 Спряха рискови хърватски хулигани преди Славия - Хайдук
Волейболен клуб Славия вкарва вход от 5 лв. за публиката за всички домашен мачове на мъжете и дамите в столичната зала „ Панайот Пондалов “, оповестиха от клуба пред BGvolleyball.com.

Поводът е извънредно неприятната постъпка на почитатели, които напръскаха със спрей доста коли след мача на Славия с Град (Белоградчик) от Висшата лига.

" Първо желая да кажа, че няма нищо правилно в това, че се е пушило и пиело в залата, както настояват от ВК Град. Има защита, такива работи не може да се случат “, съобщи президентът на Славия Иван Сеферинов.

" Второ - моята кола, тази на сина ми Иван Димитров и други от Славия също бяха напръскани със спрей. Аз също имах доста главоболия за нейното изчистване. Това са футболни почитатели, не волейболни. Смятам, че грозният акт не е бил предопределен тъкмо за колите на ВК Град, тъй като другояче и нашите нямаше да пострадат в този случай.

Просто футболно безчинство. Затова подхващаме ограничения. Въвеждаме вход за волейболните мачове. Следващият път те няма да платят и няма да ги има в залата. Надявам се от тук нататък всичко да е под надзор ", приключи Иван Сеферинов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР