Волейболен клуб Левски София ще сключи договор за сътрудничество с

...
Волейболен клуб Левски София ще сключи договор за сътрудничество с
Коментари Харесай

Волейболният Левски сключва договор за партньорство с италианския гранд Лубе

Волейболен клуб Левски София ще подписа контракт за съдействие с първенеца на Италия Кучине Лубе Чивитанова. Спортният шеф на Лубе Джузепе Кормио дойде в България по покана на управлението на българския отбор.

През юли волейболният исполин от Апенините притегли новата огромна звезда на българския волейбол Александър Николов, а след работната аудиенция бе взето решение да се подпише съглашение за дълготрайно партньорство сред Левски София и Кучине Лубе.

За Италия към този момент са отпътували бронзовите медалисти от Европейското състезание до 18 години в Тбилиси Симеон Николов и Александър Къндев, които ще се включат в предсезонната подготовка на Лубе.

" Постигнахме сделка, съгласно която Лубе Чивитанова ще разполага с право на първи избор при възможен трансфер на наши надарени състезатели в чужбина. Искрено се надяваме, че след Алекс ще има и други момчета от Левски, притежаващи нужните качества да попаднат в полезрението на един от най-силните тимове в света ", разяснява единият от президентите на волейболен клуб Левски София Давид Давидов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР