Волейболен клуб Ботев (Луковит) използва последните дни без тренировъчен процес

...
Волейболен клуб Ботев (Луковит) използва последните дни без тренировъчен процес
Коментари Харесай

Подготвиха залата в Луковит за Суперлигата

Волейболен клуб Ботев (Луковит) употребява последните дни без подготвителен развой заради пандемията от ковид, с цел да ремонтира и приготви зала „ Христо Ботев “ за идното присъединяване в Суперлигата на България при мъжете.

Боядисване на всички места, изцикляне на пода, ободряване с радостни цветове и други ремонтни действия възобновиха спортното оборудване, като то „ блестна “ отвред.

„ Постарахме се да приведем залата в най-хубав тип за идното състезание. Знаете, че сме подали поръчка за елита и се стремим да създадем подобаващи условия и за играчи и за аудитория. Очакваме решението на БФВлейбол за формата на Суперлигата и сме в подготвеност за присъединяване “, разяснява за BGvolleyball.com президентът на ВК Ботев Теодор Чепилов.

Снимката на новия тип на залата бе посрещната с огромно утвърждение от почитателите на Ботев, които пожелаха триумф в обществената мрежа на своите любимци за новия сезон.

Очаква се решение най-късно до 15 юни от страна Българска федерация по волейбол за броя на отборите в Суперлигата за сезон 2020/2021 и форматът на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР