Волейбилният национал Тодор Скримов призна, че е имало вариант да

...
Волейбилният национал Тодор Скримов призна, че е имало вариант да
Коментари Харесай

Тодор Скримов: Имаше вариант да не участвам на Европейското

Волейбилният национал Тодор Скримов призна, че е имало вид да не взе участие на Европейското състезание. България стартира през днешния ден присъединяване си на шампионата на Стария континент с безапелационна победа с 3:0 против Гърция. Скримов показа своите усещания от срещата:

" Не беше елементарно, изключително в първия гейм, в който започнаха доста борбено и имаха доста добра отбрана, само че успяхме да ги пречупим, което беше хубаво. Ако бяха го взели, щеше да стане доста комплицирано и неразбираемо какво ще стане. На мен персонално ме направи усещане тяхната отбрана, изключително в първия гейм, даже и по-късно, не чаках да са толкоз положителни на този детайл. Иначе не ни изненадаха с нищо ", разяснява Скримов.

" Очевидно е, че не съм в доста добра форма. Може би имам единствено 4-5 тренировки преди този момент Европейско, преди този момент почивах 3 седмици. Така, че се веселя, че съм тук, тъй като имаше вид даже и да не вземам участие. Радвам се на всеки един мач и с всеки идващ ден ще се усещам все по-добре и ще мога да оказвам помощ от ден на ден на тима ", призна още посрещачът на България пред БНР .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР