Волен Сидеров заяви в Бургас, че проверките на заведенията убиват

...
Волен Сидеров заяви в Бургас, че проверките на заведенията убиват
Коментари Харесай

Сидеров: РЗИ и областните полицейски управления се използват като шпицкоманди

Волен Сидеров съобщи в Бургас, че инспекциите на заведенията убиват една част от българския бизнес за сметка на други. Според водачът на Атака избрани заведения са обект на непрекъснати инспекции, а други въобще не са проверявани.

Темата във Варна разяснява и министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя напомни, че Законът за шума още не е гласуван в Народното събрание.

 Волен Сидеров, водач на Атака: РЗИ, която е поделение на Министерството на здравето и Министерство на вътрешните работи, в лицето на локалното ОДВР, биват употребявани като шпицкоманди против избрани заведения, дублирам, избрани, за сметка на други. Други олигарси, тука в района, доста покрай вас, не биват закачани и пипани с пръст. Веднага давам образец, аз приказвам, знаете, директно. Има едни братя, които скоро ги предложиха за медал Стара планина ли беше, за Нобелова премия ли... Тези братя олигарси, с власт, всеки, който пристигна на власт, получава апартамент в Св. Влас. При тези братя, в техния затворен комплекс не стопира нито РЗИ, нито Министерство на вътрешните работи, нито такива с маски спецчасти, които да плашат хората. Там е табу.  Николина Ангелкова, министър на туризма: Знаете, че ние постоянно сме били за това, че би трябвало да се съблюдава законът, би трябвало да се вършат инспекции, инспекциите обаче би трябвало да се вършат по този начин, че да не нарушават спокойствието на туристите и надлежно, отново споделям, напълно във връзка със закона. Знаете, че новият закон за шума, който беше препоръчан, не е минал в Народното събрание. Където се постановат такива наказания в настоящия закон, надлежно ясно е разказано какво следва да бъде наложено и по какъв начин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР