Волен Сидеров внесе документите на партия Атака в ЦИК за

...
Волен Сидеров внесе документите на партия Атака в ЦИК за
Коментари Харесай

Арестът на Николай Малинов ще удари по резултатите от изборите на ГЕРБ, смята Сидеров

Волен Сидеров внесе документите на партия " Атака " в ЦИК за локалните избори, заяви БГНЕС. Той бе съпроводен от Десислав Чуколов.
 Забрана на гей парада в София - приоритет за АТАКА
Забрана на гей парада в София - приоритет за АТАКА

Останалите партии се вършат на доста толерантни, евроатлантически политкоректни и нямат храброст да го създадат, съобщи Сидеров

Партията залага на това да усъвършенства резултатите от 2015 година, които по думите на Сидеров са били " много зле ". Той е уверен, че ще реализиран по-добри резултати, по този начин му говорели и по срещи в страната.

Волен Сидеров разяснява също положението на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Според него в този формат няма по какъв начин да продължи да съществува.

" Атака " желае Обединените патриоти да бъдат заличени от регистрите на Народно събрание

Без атакистите парламентарната група била нелегитимна

По отношение на случая с ареста на ръководителя на национално придвижване " Русофили " Николай Малинов по следствие за шпионаж, съгласно Сидеров, това е " поръчка, която ще удари по избора на ГЕРБ за кметове и в частност за София ".

" Съветвам службите да разпитат и президента на републиката, и премиера , тъй като те и двамата се срещаха с сътрудник, някогашен, на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), Владимир Путин . И тъй като имат достъп до държавни секрети, може нещо да са му споделили. ", сподели Волен Сидеров.

" Действайки по този метод, основават проблеми на Борисов. Не знам дали го вършат съзнателно или не са го решили . Изкуствено ще втвърдят доста гласоподаватели, които в този момент ще се възмутят от тези арестувания. Малинов е арестуван пред 12-годишната му щерка с 20 служители на реда , нахлули в къщата му и още 10 на долния етаж. Такива подиуми несъмнено са, с цел да всеят боязън ", сподели Сидеров.
 Николай Малинов с обвиняване, Решетников със възбрана да влиза в България Обновена
Николай Малинов с обвиняване, Решетников със възбрана да влиза в България

По следствието " Русофили "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР