Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на

...
Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на
Коментари Харесай

В. Симеонов: Имаме сериозни проблеми, парламентарната група не работи

Волен Сидеров към този момент не е ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти. Начело застават Валентин Касабов от НФСБ и Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация, а " Атака " остава без управителни постове в групата на Патриотите. От партията на Сидеров дефинират промяната като нарушаване на съдружното съглашение. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ считат, че това е условност.

Повече за труса в дребната коалиция и застрашено ли е ръководството, както твърди Волен Сидеров - вижте от ръководителя на НФСБ Валери Симеонов, който гостува в студиото на Сутрешния блок на БНТ1.

Валери Симеонов, ръководител на НФСБ: Става въпрос за една официална смяна, която завърши един развой, който продължава към този момент две години. Реално, няма взаимен общ живот в групата. Нормално и естествено беше да се опитаме да създадем някакво излекуване, да имаме общи позиции, с общи законопроекти, тъй че да създадем тази група настояща парламентарна мощ.
Надявам се идващия вторник " Атака " да са си взели поука и да дойдат на съвещанието. Затова през вчерашния ден научиха от ръководителя на Народно събрание за случилото се - просто на съвещанието нямаше никой от тях, изясни Симеонов.

Не сме се чули с Волен Сидеров след решението, добави той.
Валери Симеонов, ръководител на НФСБ: Истината е, че има съществени проблеми. Те са показателни освен от обособените изказвания, главно на водача на " Атака ", само че и това, че доста постоянно в зала по еднакъв законопроект, по еднакъв въпрос, се гласоподава спорно. Тази група, за жалост не работи. Ще изнеса един факт, защото господин Сидеров ни провокира. Направихме една информация за наличието и гласуванията му в зала - до 14 февруари той е участвал в пленарна зала 4% от времето на съвещания.
Постоянно в обществото се насажда тезата, че бизнесът ще яхне политическия живот посредством подставени партии, на които ще заплаща да пазят неговите ползи. В България не е по този начин - политиката язди бизнеса, изясни Симеонов. Най-силните фигури са икономическите субекти, добави той.

Вижте целия диалог с Валери Симеонов във видеото!
 Волен Сидеров към този момент не е ръководител на ПГ Волен Сидеров към този момент не е ръководител на ПГ "Обединени патриоти "
Промени в управлението на Парламентарната група на Обединени патриоти. Волен Сидеров към този момент не е ръководител на групата. Начело застават Валентин Касаб...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР