Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на

...
Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на
Коментари Харесай

Сидеров сдаде председателското място в парламентарната група на Патриотите

Волен Сидеров към този момент не е ръководител на парламентарната група на " Обединените патриоти ". Това е било решено на съвещание на групата на дребната коалиция във вторник следобяд, научи Нова телевизия.

Лидерът на " Атака " е бил свален от поста с 20 гласа от общо 27 депутати в ПГ. Неговите народни представители не са участвали на въпросното съвещание. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ пък са поели взаимно управлението на групата.

Аргументът за решението на депутатите на Каракачанов и Симеонов е, че водачът на " Атака " от месеци не е събирал на съвещание парламентарната група в качеството си на ръководител. Когато пък е насрочвал сбирки на групата, неговите депутати са отсъствали, настояват сътрудниците им от другите две партии в дребната коалиция.

За съпредседатели на ПГ на Оперативна програма са определени Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация и Валентин Касабов от НФСБ. Техни заместници ще бъдат Милен Михов и Борис Ячев. Секретари на групата стават Юлиан Ангелов и Християн Митев.

Очаква се смяната да бъде оповестена публично в пленарната зала от трибуната след гласуването на президентското несъгласие за Черноморското крайбрежие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР