Волен Сидеров. Това заяви депутатът от групата Славчо Атанасов пред

...
Волен Сидеров. Това заяви депутатът от групата Славчо Атанасов пред
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Разпад между ВМРО и НФСБ няма как да се осъществи

 Волен Сидеров. Това съобщи депутатът от групата Славчо Атанасов пред bTV. Той е правист.

Най-сложното нещо в политиката е една коалиция, постоянно има търкания. Колегите от " Атака " обаче нападнаха своите лични сътрудници още на европейските избори, като оспориха мъжествеността на Ангел Джамбазки, разяснява Атанасов.

По думите му, нещата не е имало по какъв начин да продължат по същия метод.

Колкото адвокати се съберат на една маса, толкоз разнообразни отзиви ще има, органите ще решат, отговори той на въпрос може ли в последна сметка всички депутати на патриотите да се окажат самостоятелни, каквито в този момент са тези на Сидеров. Много почитам сътрудниците Явор Нотев и проф. Станилов, откровено скърбя за тях, сподели депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

Евроизборите бяха нарисувани за нас, щяхме да имаме най-малко още един евродепутат, в случай че се бяхме явили дружно всички от Оперативна програма, изрази ще Атанасов съжалението си от разпада на дребната коалиция.

Разпад на ръководещата коалиция обаче няма да има, и двете обединения са си извънредно нужни една на друга, отсече депутатът. Не им пречело това, че на идните локални избори ще са съперници с ГЕРБ по места, като да вземем за пример в Пловдив, където самият Атанасов е претендент за кмет.

" Лягаме си със Славчо Атанасов, разсънваме се се с Тотев " - по този начин споделят пловдивчани във връзка едни неща, които Тотев правеше, с цел да си обезпечи победа на изборите, съобщи някогашният кмет на града, който на два пъти губи с минимална преднина от сегашния Тотев. Той персонално самичък си признава за операцията на изборите в един абсурден филм, който си направи, заказа Атанасов. Например там ясно се посочвало по какъв начин се вършат недействителни бюлетини и акция в изборния ден, сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР