Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър*. В кулоарите

...
Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър*. В кулоарите
Коментари Харесай

Волен Сидеров сравни Цветанов с Кисинджър

Волен Сидеров съпостави Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър*. В коридорите на Народното събрание водачът на „ Атака ” съобщи, че шефът на ПГ на ГЕРБ Цветанов реализира дипломатически чудеса със Съюз на демократичните сили и „ Воля ”. Според Сидеров, ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов има бъдеще и като брокер на недвижими парцели.
„ Смятам, че няма да остане гладен, ще се препитава с това. Все отново това е доста сериозен бизнес, там би трябвало да умееш да хванеш вълната, да хванеш момента, да улучиш точния миг, тъй като изпуснеш ли го, губиш. Това е доста сериозна специалност, имам познати, които работят в такива организации. Но той към този момент е доста мощен в дипломацията, дано не го отклоняваме от този път. Такива чудеса реализира - това с Марешки, това с Румен Христов. Това е днешният Кисинджър. Все едно го виждам 73-74 година совалките в Китай да разчупи ледовете тогава “, разяснява Сидеров.

„ Не се вглеждайте в битовизми - жилища, 200, 300, 500 квадрата, огромна работа “, добави още водачът на „ Атака “.

Сидеров съобщи още, че той крепят стабилността на обединението всеки ден.

„ Виждате, че с нашите нежни ръце каквото можем, вършим го. Надявам се да не се срути обединението, тъй като виждате, че Българска социалистическа партия не са подготвени да ръководят. Ако бяха подготвени, да кажем: Заповядайте, започвайте да управлявате! Освен това в Българска социалистическа партия стана едно делене скрито на Станишев и Йончева. Това неизбежно ще се отрази на вътрешната непоклатимост на Българска социалистическа партия и ще отслаби техния резултат “, сподели още Волен Сидеров.

„ Сега в събота имаме конгрес на Вътрешна македонска революционна организация, ще отида, ще поздравя Вътрешна македонска революционна организация, тъй като ние сме сътрудници. Ние чакаме в този момент Валери Симеонов да го питаме, да се съберем мъжки и да се каже дружно ли ще се явяваме, или поотделно. Няма да се атакуваме, няма да има кавги “, съобщи Сидеров по тематиката дали с Патриотите ще се явят на изборите дружно.

===

* Хенри Кисинджър е американски политик, историк и политолог. Той е бил консултант по националната сигурност на президента на Съединени американски щати в интервала 1969 – 1975 година, държавен секретар от 1973 до 1977 година и притежател на Нобелова премия за мир за 1973 година за приноса му за преустановяване на Виетнамската война. Книгите на Кисинджър, като „ Дипломацията “ и „ Години на смяна “ са едни от най-популярните писания по дипломация и политика.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР